Lovely sunday

Hej på er!! 

Helgen har tuffat på alldeles för snabbt men den har varit superbra på alla sätt!!

Igår var det VM-kval i fotboll. Jag hade inställningen att vi skulle på hockey och var superladdad men igårmorse fick jag reda på att det var fotboll vi skulle se och jag blev mindre taggad men det var kul ändå! Jag och Adam traskade runt i det fina vädret innan vi satte oss på Texas Longhorn i Sundbyberg och käkade en lite finare lunch/middag innan vi gick till hans jobb. Där var det lite försnack och mys innan vi alla åkte till friends arena och kollade på matchen. 
Efter matchen gick vi hem och värmde oss en stund och kollade på talang innan jag, adam och oscar gick till MOS där vi mötte upp AD på olearys. Där drack vi öl, snackade skit och spelade shuffel board vilket jag ägde på!!!!!
Vid halv 2 kom vi hem och jag somnade nästan på direkten, så himla trött haha.

Idag var det sovmorgon till 11 och vid halv 1 drog vi på sista delen av filmen "nyckeln till frihet" och käkade frukost i sängen. MYSSÖNDAG!!!! 
Det är 15 grader i solen så nu ska jag hoppa in i duschen och sen hämtar Adam upp mig och vi åker in till stan för att ta en skön långpromenad i vårvädret längst norrmälarstrand. Underbart!
Vi hörs!!! Krammmm

0 kommentarer