Midsommardröm

Godkväll på er!!


Vilken vecka, fastän jag började på jobbet igen efter semester. Det var sega, långa dagar men jag klarade mig igenom dom på på onsdagen fick jag äntligen träffa Viccan efter några veckors uppehåll. 
Vi träffades och gick tillsammans mot Scandic på Stureplan där vi stod på en takterrass och drack rosé i mängder och snackade skit. Till fyllekäk blev det en risotto från Vapiano innan jag trillade innanför dörren strax efter 1.

I torsdags var jag ledig tillsammans med adam. Vi handlade inför midsommar och på kvällen hämtade vi Sandra på stationen. Vi käkade tacos och sedan var det dags för midsommarkrans och den höll vi på med enda till halv 1.

Klockan stod på 08.00 dagen efter och vi åt en rejäl mysfrukost och fixade oss tillsammans. Vid 12 lämnade vi vår lilla håla i Mariehäll och styrde mot Niklas och Hanna som bor på Tyresö. Hade en heeeelt fantastisk kväll tillsammans med alla som var där. Har skrattat, druckit, lärt känna en hel del nya, underbara människor och druckit snaps som shots.
Strax efter 2 kröp jag och Adam ner i sängen hemma hos dom (tack för att vi som över där alltså haha) och på morgonen vaknade vi skapligt, åt frukost och umgicks med alla de som stannat över innan vi rullade tillbaka till Mariehäll. Sandra åkte vidare till sin Farmor medan jag och Adam inte gjorde ett knop mer än att kolla på film och äta pizza.

Idag har vi gjort viktiga ärenden som att storhandla och bakat bullar. Vi har även hunnit träna 1 timme och nu ska vi krypa ner för att ladda inför en ny jobbvecka.

Kram på er

0 kommentarer