just close your eyes and breathe

får bli en liten tb bild från underbara Chicago.
 
Jaha, ny vecka och nya utmaningar. Igår jobbade jag 07.00-16.00, då tog jag direkt bussen in till stan för att gå en sväng på stan med Jennifer, samt fika och planera inför valborg! Jag kom hem vid 8, packade om och sedan kom Edvin och plockade upp mig. Sov där för första gången på jag vet inte hur länge, så det var kul att få vara där igen och träffa hans föräldrar, fastän det inte var så länge.
 
Imorse startade jag dagen med ett gympass för mina armar. Jag cyklade sedan hem, åt en lätt lunch framför några avsnitt gossip girl innan jag tog på mig arbetskläderna och åkte och jobba, 15.00-21.15. Är hemma nu och har duschat, ätit och kollat Gossip girl. Nu ska jag försöka sova och imorgon jobbar jag 07.00-13.00. Då ska jag hem, fixa inför torsdagen, träna och bara ta det lugnt faktiskt. 
Valborg firas i åtvid hemma hos bästisen tillsammans med ett gäng sköna människor. Sedan jobbar jag resten utav veckan och sedan går jag av min rad efter helgen och tar lite semester, trivs med livet ganska så bra just nu.
0 kommentarer