lördag

hej på er!
Längesen sedan sist men jag har haft fullt upp med att jobba, träffa vänner och hängt med Edvin.
 
I onsdags så träffade jag Ida och vi fikade för att sedan bege oss ut på en shoppingtur. Jag kom hem med en kjol, en tröja och en BH. Sedan hämtade Edvin upp mig och vi åkte till mig för att hänga lite.
 
 
Torsdag blev det jobb för mig till klockan 12, kom hem vid 1 och la mig i sängen efter en skön, varm dusch. Kollade på TV, åt glass, sov lite, sedan kom Henric och Isabelle och höll mig och pappa sällskap i soffan framför SHL då DIF spelade mot LHF, alltså familjens två lag. Vi hade det väldigt trevligt och jag skrattade massor. På söndag åker Henric till Spanien i 8 veckor och det kommer bli väldigt tråkigt såklart, men då får jag massor av tid med min syster (YEY). Lite senare skjutsade pappi mig till Edvin och jag kom dit runt 10. 
 
Igår var det en otroligt bra dag. Jag åkte skapligt in till stan och mötte upp Jakob för att ta en fika. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och var riktigt glada i livet då båda är i en väldigt pra plats i livet. Sedan gick jag runt på stan själv innan jag tog mig till katedral och mötte upp Edvin. Vi stannade på hemmakväll och köpte varsin godispåse och slog oss ner framför Dexter hemma hos honom. Sedan badade vi jacuzzi, lite mer Dexter, Hannah Montana, åt en god middag, åkte och storhandlade på Coop (vuxenpoäng), kollade ännu mer Dexter och sedan kröp vi ner i sängen och båda somnade sjukt fort faktiskt. 
 
Idag är det lördag=PARTY!!! Ikväll ska jag och några tjejer ses hemma hos Jennifer innan vi drar in till stan för att dansa lite. Det ska bli kul faktiskt, väldigt längesedan jag var ute, så jag hoppas på en toppen kväll!
 
0 kommentarer