Falun och taco

Hej på er! 

Har haft fullt upp de senaste dagarna och det har varit så skönt efter att ha haft en vecka med lååånga, ensamma, tråkiga dagar här i lägenheten.
I fredags så packade jag ihop lite nödvändigt och vid 5 var vi påväg upp till Falun och Adams mormor och morfar. Det var supermysigt att få träffa dem och till min förvånad var det fortfarande vinter där uppe med -6 grader och massa snö!! Super mysigt haha. Vi åt taco, pratade och kollade på handboll innan vi gick upp och la oss för att sova.

Klockan stod på 08.00 på lördagsmorgonen då det vankades skidspelen, så vi gick upp, fixa oss och vid 09.30 var vi på plats. Vi mötte upp Helena och Stefan m co. och det blev en hel del skratt, dricka och hejande. Det var superkul att få vara på plats i Falun och titta på skidspelen (världscupen) och få en helg med min fina pojkvän. Vi åkte sedan in till stan och redan här hade vi nog dragit i oss en halvliter Jäger, så när vi väl kom hem till H&S så råkade vi somna och sov i hela 3!!!! timmar. Haha det var så lustigt men herregud vad skönt det var. Hade en helt fantastisk lördag och när vi vaknade upp vid 20.00 så blev det taco och mys framför en film istället för utgång, vilket passade både mig och Moa bättre, så inget emot oss. Somnade gott i mitt hjärtas famn och vaknade runt halv 10. 

Söndagen rullade på och när vi väl kom hem till Stockholm igen åt vi lite, kollade Johan Falk och sen somnade. 
Har inte sovit så gott inatt, alls..men ska bara vila och ta det lugnt idag. Skriva inköpslista och få hopp lite bakning tänkte jag. I veckan får jag reda på lite roliga saker och har ändå mycket att stå i, träffa kompisar och sådär. Det blir kul!!!
Puss på er
 

0 kommentarer