You keep me wide awake


Från helgen i Nickys stuga


I fredags mötte jag upp Julia och Alexandra för att käka en middag på legends tillsammans. Vi gick skiljda vägar vid 23 snåret och då mötte jag upp lite kompisar på Mörners där vi satt till stängning. Då gick vi vidare till 55an och kvällen avslutades med vin, TP och fruktansvärda skrattanfall hemma hos KG med honom och Adam. Kom hem vid halv 7 och somnade så gott, så gott.



I lördags mötte jag upp Jennifer runt halv 4 och vi tog oss en fika på Steves innan vi köpte med oss mat från spice and rice och åkte till Madde. Vi firade Madde hemma hos henne med förfest och det var så kul att träffa det gamla gänget igen, de var alla så saknade!! När vi väl kom ut så gick vi till Platå men jag drog ganska så direkt därifrån och mötte upp Adam på sangria där även KG, Trygg och Leclair höll till. När det stängde drog vi till legends och senare drog jag till 55 för att träffa Henrik och spendera resten av natten med honom. Om det är någon jag saknar om veckorna så är det möjligheten att få träffa honom whenever då han jobbar i stockholm... Onödigt!
I söndags var det en riktig sängen-dag och på kvällen vid 20 mötte jag upp Ida, Adrian och Adam för att gå på bio. Vi såg på "Alice i spegellandet". Så himla mysig film, och bra, FAKTISKT. Kvällen slutade i katastrof då jag tappade mina nycklar, men jag återfann dom på bion vid halv 12 igen - just my luck!!!!


Igår solade jag en stund och på eftermiddagen hämtade Ida upp mig och vi gick en PW på en mil ungefär och snackade om helgen och allt annat oviktigt men som måste ventileras. Hon är helt enkelt bäst and I love her so so much!!!!!
Idag var jag ledig igen och jag vaknade skapligt och åt en lätt frukost framför "halv 8 hos mig" (bästa programmet ever) Vid 12 mötte jag Jennifer och vi gick in till stan och satte oss på en uteservering på espresso och pratade om allt mellan himmel och jord tills klockan blev lite över 2. Då gick jag till gymmet och gav min rygg något att bita i och vid 4 kom jag hem trött och belåten.

Nu görs det pannkakor för fullt i köket och gissa vem som är hungrig som ett DJUUUUR?! (Moi)
Kram på er
0 kommentarer